goedgekeurd één aanspreekpunt
goedgekeurdnative speakers
goedgekeurdaltijd proefgelezen
goedgekeurduw stijl en voorkeuren
goedgekeurdafstemming met doelgroep

Disclaimer

Voorwaarden voor het gebruik van deze website.

Deze website is eigendom van Tessa van Swieten Vertalingen. Al het materiaal  op deze website (zowel tekst als beeldmateriaal) is geschreven en samengesteld door Tessa van Swieten Vertalingen en mag op geen enkele wijze worden gekopieerd of vermenigvuldigd voor zakelijke of persoonlijke doeleinden.

De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld om klanten, potentiële klanten en andere geïnteresseerde partijen te informeren over Tessa van Swieten Vertalingen en haar diensten. De inhoud van deze website mag door derden niet zonder toestemming van Tessa van Swieten Vertalingen voor andere doeleinden worden aangewend. De informatie op deze site wordt met grote zorg samengesteld. Eventuele vergissingen, onjuistheden of onvolkomenheden kunnen echter niet worden uitgesloten en Tessa van Swieten Vertalingen kan daarvoor onder geen enkele omstandigheid aansprakelijk worden gesteld.

De diensten die op deze website worden beschreven kunnen door Tessa van Swieten Vertalingen onaangekondigd worden gewijzigd. Dit geldt ook voor alle tarieven die op deze website worden geadverteerd. Aan die gegevens kunnen daarom geen rechten worden ontleend. Actuele informatie over diensten en tarieven kunt u rechtreeks opvragen bij Tessa van Swieten Vertalingen. Tessa van Swieten Vertalingen doet al het redelijkerwijs mogelijke om de inhoud van deze website actueel te houden, maar kan niet garanderen dat alle informatie die op deze website wordt gepubliceerd, nog geldig of van toepassing is op het moment waarop zij wordt gelezen.

Tessa van Swieten Vertalingen spant zich in om deze website virusvrij te houden, maar verstrekt geen garanties hieromtrent. Het is de verantwoordelijkheid van de gebruiker zelf om zich voldoende tegen computervirussen en andere risico’s te beschermen. Tessa van Swieten Vertalingen aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van haar website.