Specialisaties

Al sinds het begin van mijn loopbaan, heb ik me gespecialiseerd in commerciële en zakelijke vertalingen. Bij commerciële vertalingen kunt u denken aan creatieve teksten, websiteteksten, webshopvertalingen en andere commercieel getinte teksten waar u als bedrijf of ondernemer dikwijls mee te maken krijgt.

Verder kunt u bij mij terecht voor de vertaling van tijdschriften, persberichten, nieuwsbrieven, bedrijfspresentaties, productinformatie, catalogi, brochures, personeelsbladen en mailings.

Branches

Hoewel mijn scholing en ervaring breed is, ligt mijn interesse vooral bij de branches: fashion & lifestyle, toerisme & cultuur en softwaremarketing.

Heeft u een vertaling nodig buiten deze branches? Neem vooral toch contact op. Ik kan samen met u kijken of ik dan de aangewezen persoon ben voor deze vertaling,  of ik iemand binnen mijn team heb die uw opdracht voor u kan uitvoeren of dat ik u kan helpen de juiste vertaler te vinden.

Vertaal specialisaties

Tijdschriften vertalen

Er is een artikel over uw bedrijf geschreven? Laat het vertalen zodat het wereldwijd bekend kan worden. Geeft u een personeelsblad of magazine uit en wilt u uw afzetmarkt uitbreiden naar het buitenland? Laat het dan pakkend vertalen.

Meer over tijdschriften vertalen

Websites vertalen

Uw website is de plek waar u contact maakt met bestaande en nieuwe klanten. Daarom besteedt u veel aandacht aan de vorm en inhoud: de teksten. Ik kan u helpen met het vakbekwaam vertalen van uw website teksten. Zodat u een compleet nieuwe markt kunt aanboren.

Meer over websitevertalingen

Webshops vertalen

U verkoopt producten in het buitenland of u wilt uw producten op de Nederlandse markt verkopen. Tessa van Swieten Vertalingen vertaalt graag alle teksten van uw webshop: de standaard teksten, maar ook de productbeschrijvingen, tot aan de maatvoering toe!

Meer over webshopvertalingen

Marketingteksten vertalen

Goede marketingteksten schrijven is een kunst op zich. Datzelfde geldt voor het vertalen van deze teksten in een andere taal. En die kunst beheerst Tessa van Swieten Vertalingen. Ik vertaal niet alleen uw teksten, maar kijk ook naar de specifieke cultuuraspecten, zodat uw teksten wereldwijd verkopen.

Meer over marketingvertalingen