Tarieven

Wat kost een vertaling?

Vooraf spreken we een projectprijs af, zodat u altijd weet waar u aan toe bent

Het tarief van uw vertaalwerk is gebaseerd op verschillende factoren, zoals:

  • de brontaal (Duits, Spaans, Engels of Nederlands),
  • de moeilijkheidsgraad van de tekst,
  • het vakgebied,
  • de gewenste levertermijn en
  • het bestandsformaat (bijvoorbeeld Word of pdf).

Een proeflezing door een tweede vertaler maakt standaard als kwaliteitswaarborg onderdeel uit van het proces (desgewenst kan dit op verzoek van opdrachtgever worden overgeslagen, bijvoorbeeld als de vertaling niet voor publicatie bedoeld is maar slechts om de inhoud van een anderstalige tekst te begrijpen), evenals de nodige research voor het project. Afhankelijk van overige wensen, zoals het opstellen van terminologielijsten of stijlgidsen, wordt een totaalprijs opgesteld voor het project.

Tekstrevisies

Voor tekstrevisies wordt een uurtarief gerekend. Ik spreek op voorhand een projectprijs af, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Een definitieve projectprijs kan ik u pas geven nadat zij de documenten heeft ontvangen en bekeken.

Specifieke wensen

Voor uw specifieke wensen maakt ik graag een vrijblijvende offerte. Stuur hiervoor de te vertalen tekst per e-mail naar tessa@tvsvertalingen.nl of vul het offerteformulier in.

Heeft u nog geen specifieke tekst bij de hand, maar wilt u advies over de vertaalstrategie die bij uw bedrijf kan passen of heeft u andere vragen, mail dan naar tessa@tvsvertalingen.nl of vul het contactformulier in.

Wilt u met uw vertalingen een goede indruk maken? Neem dan contact op met Tessa van Swieten Vertalingen!

Samen met mijn team van vaste vertalers leveren wij kwaliteit en service, mede mogelijk gemaakt door de extra kwaliteitswaarborgen tijdens het vertaalproces. En daar ben ik trots op. Bent u op zoek naar kwalitatieve vertalingen waarmee uw bedrijf een goede indruk maakt op klanten? Neem dan contact op.

Een goede internationale marketing van uw product of dienst begint immers met een goede vertaling.