Vertaler Engels – Nederlands: ‘the proof of the pudding is in the eating’

Iedereen in Nederland spreekt Engels, dus vertalen kunnen we toch zelf?

Het vertalen van het Engels naar het Nederlands is een vak apart. Als gediplomeerd vertaler Engels – Nederlands kan ik de inhoud en strekking van de Engelse tekst goed verwoorden.
Hierdoor kan ik Engelse teksten snel en accuraat voor u vertalen naar het Nederlands. Als native speaker weet ik met de correcte spelling, grammatica, zinsopbouw en register de juiste snaar bij uw doelgroep te raken.

Ook voor vertalingen naar het Engels bent u bij mij aan het juiste adres. Die vertaal ik niet zelf, maar laat ik vertalen door een native speaker en controleer ik zelf inhoudelijk. Zo zorgen we dat de vertalingen altijd zo goed mogelijk op de doelmarkt (bijvoorbeeld Engeland, Amerika of Australië) zijn afgestemd. Een moedertaalspreker kent immers altijd meer nuances van de taal dan een vertaler die de taal later heeft aangeleerd.

Goed vertaalde teksten ondersteunen het imago van uw bedrijf en leiden tot vertrouwen bij bestaande en potentiële klanten. En hopelijk tot een hoge klanttevredenheid bij u. Neem de proef op de som.

Immers: ‘the proof of the pudding is in the eating’.

Ik help u graag bij:

  • uw vertalingen
  • proeflezingen
  • tekstrevisies
Vertalingen Engels Nederlands
Vertalingen Duits Nederlands
Vertalingen Spaans-Nederlands